Bedroom Interior Design - Randers

The bedroom suite is divided into 3 areas, bedroom, dressing room and en suite. There is a glass wall with pivot door separating the bedroom space and the walk- in shower, WC and double vanity. The wardrobing from “Seven meadows” in Fango is floor to ceiling as is the glass, at the apex it is 9m high. The décor draws your attention up into the ceiling void which is haloed in warm LED light as is the studio space. As anyone can imagine the house has been designed within an inch of its life in general, however the first floor suite has had hours and hours of contemplation

The master bedroom is formed in the opposite side of the open ceiling roof void from the studio room. The wall finishes and detailing on the top floor is clad in cedarwood, as the exterior of the house, although it has maintained its natural warm and rich colour indoors, where outdoors it is silvering uniformly. The vertical lengths of timber contrast beautifully with the pavilion grey paintwork, forming the TV wall panelling, the bedhead shelving and on the first floor landing, the panelling hides an invisible door to a vast airing cupboard (heaven sent)

To view more about the Randers project click here.

AddressNielsen House
Staveley Mill Yard
Staveley
LA8 9LR
Phone01539 822433

Request a call

Enter your details below and we'll be in touch to discuss your project.

Your Details

We value your privacy and will not share your details.

© Nielsen House 2019. All rights reserved. Nielsen House is a trading name of Sarah Jane Nielsen Ltd. Sarah Jane Nielsen Ltd is a limited company registered in England and Wales. Registered office: Mill House, Staveley Mill Yard, Staveley, Kendal, Cumbria, LA8 9LR. Registered number: 04736828.
Top
Accept Cookies