Studio Room Interior Design - Randers Project

The studio room on the first floor was always envisaged with a high central apex to extent the vista through the front gable to the trees beyond and had to offer a diversity with usage as well as a synergy with outside.

The wide planked oak engineered floorboards were a warm and soft approach which created the casual, relaxed feel to the space which has become the gym, yoga studio, film night with a pizza and sleepover/party room. A Large 1600 matt glass sliding door divides this space with the newly created atrium sky light at the top of the new oak timber cantilevered stairs. The light floods in beautifully from the sky light.

You can view more about the Randers project here.

AddressNielsen House
Staveley Mill Yard
Staveley
LA8 9LR
Phone01539 822433

Request a call

Enter your details below and we'll be in touch to discuss your project.

Your Details

We value your privacy and will not share your details.

© Nielsen House 2021. All rights reserved. Nielsen House is a trading name of Sarah Jane Nielsen Ltd. Sarah Jane Nielsen Ltd is a limited company registered in England and Wales. Registered office: Mill House, Staveley Mill Yard, Staveley, Kendal, Cumbria, LA8 9LR. Registered number: 04736828.
Top
Accept Cookies